انواع الکتروموتور سه فاز با توجه به اصل القای الکترومغناطیسی کار میکنند که توسط فیزیکدان انگلیسی مایکل فارادی در سال 1830 کشف شد. فارادی متوجه شد وقتی هادی مثل حلقه سیم یا سیم پیچ در یک میدان مغناطیسی در حال تغییر قرار میگیرد، نیروی الکتریکی یا EMF القایی که در هادی ایجاد میشود. او همچنین مشاهده کرد که جریانی که در یک سیم رسانا جریان مییابد، یک میدان مغناطیسی ایجاد میکند و با تغییر جریان سیم در هر دو اندازه یا جهت ، میدان مغناطیسی تغییر خواهد کرد. این کار به صورت ریاضی با بیان پیچخوردگی میدان الکتریکی به اندازه ی تغییر زمان شار مغناطیسی بیان میشود.
این دینام سه فاز از نمونههای موتور القایی است که بهعنوان موتورغیر هم زمان نیز شناخته میشود و با استفاده از اصول القای الکترومغناطیسی کار میکند. درحالیکه موتورهای القایی تک فاز نیز در دسترس است ، این نوع موتورهای القایی کمتر در کاربردهای صنعتی مورد استفاده قرار میگیرند ولی به علت استفاده آنها در سیستمهای خانگی مثل جاروبرقی، کمپرسور یخچال و تهویه مطبوع بسیار مورد توجه قرار میگیرند.
از قوی ترین انواع الکتروموتور، الکتروموتور سه فاز می باشد. تنوع بالای انواع الکتروموتور سه فاز این اجازه را به ما می دهد که در هر صنعتی، با در نظر گرفتن شرایط، طیف گستردهای از موتورها را برای انتخاب در دسترس داشته باشیم.
اغلب توان الکتریکی منتقلشده به خانههای مسکونی، تک فاز است که به این معنی که یک هادی حامل جریان بهعلاوه یک اتصال خنثی و یک سیم اتصال زمین وجود دارد. در برق سه فاز، که در تنظیمات صنعتی و تجاری برای راهاندازی ماشینآلات بزرگ تر که نیاز به انرژی بیشتری دارند مورد استفاده قرار می گیرد، سه هادی جریان الکتریکی وجود دارد که هرکدام با اختلاففاز 120o از 2π / 3 رادیان از هم جدا کار میکنند. انواع الکتروموتور سه فاز از جریان الکتریکی و ولثاژ تغذیه میشوند که در توان ورودی سه فاز تولید میکند و سپس جهت تولید انرژی مکانیکی، موتور چرخان (rotator) مورد استفاده می شود.
جهت سهولت دسترسی شما عزیزان به وبسایت جنرال گروپ لینک مستقیم سردسته ها و برخی از محصولات این بازرگانی را در ذیل این متن در اختیار شما قرار می دهیم :